Van 4 september tot en met 4 oktober 2011 ATTENTIE: WEGENS GROOT SUCCES IS DE EXPOSITIE VERLENGD TOT EN MET ZONDAG 30 OKTOBER 2011.

De fotoseries worden tentoongesteld in expositieruimte Kaap Belvédère, Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam.

De openingstijden van dit markante gebouw in het hart van Katendrecht zijn: iedere zondag van 14 tot 18 uur. De toegang is gratis.

De expositie wordt op zaterdag 3 september 2011 om 16.30 uur geopend door Frits Gierstberg (curator/hoofd tentoonstellingen Nederlands Fotomuseum, Rotterdam).Over de expositieruimte:

Kaap Belvédère is een makerscollectief met Huis voor Immaterieel Erfgoed. De leden zijn: Joop Reijngoud, Linda Malherbe, Elke Scheffers, Mauk Backx en Els Desmet. Hun missie is de verhalen van mensen en gemeenschappen tot de verbeelding te brengen voor een breed publiek. Via tentoonstellingen publicaties, voorstellingen, ontdekkingstochten, evenementen én via de Volkskeuken. De vorm is telkens anders, het proces hetzelfde: gastvrij, positief, betrokken en inspirerend. De uitvalsbasis en thuisplek is een legendarisch pand in de wijk Katendrecht in Rotterdam – in 1894 al Belvédère geheten. Van grandcafé en danspaleis, bioscoop en worstelarena tot Griekse sage, atelier en wijkmuseum. Kaap Belvédère wil net als in het verleden een ontmoetingsplaats zijn voor bewoners en bezoekers. www.kaapbelvedere.nl / info@kaapbelvedere.nl