Katendrecht V is mede tot stand gekomen met enthousiaste ondersteuning van:

partnrlogo_woonstad_rotterdam

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is een echte stadscorporatie, een organisatie met zo’n 600 medewerkers die hun passie voor Rotterdam met elkaar gemeen hebben. Vanuit die betrokkenheid bouwen we samen aan een sterke stad met vitale wijken waarin iedereen zich thuis kan voelen, nu en straks.
www.woonstadrotterdam.nl/

partnrlogo_zm_delicatessen

Z&M Delicatessen

Z&M Restaurant, Z&M Kookstudio en Z&M op locatie staan voor eigenwijs eerlijk eten voor iedere gelegenheid. Puur genieten van duurzame echte producten en eigenwijze combinaties van eerlijke, veelal biologische ingrediënten.
www.zenmdelicatessen.nl

partnrlogo_kaap_belvedere

Kaap Belvédère

Kaap Belvédère is een makerscollectief met Huis voor Immaterieel Erfgoed. Hun missie is de verhalen van mensen en gemeenschappen tot de verbeelding te brengen voor een breed publiek, dit via tentoonstellingen, publicaties, voorstellingen, ontdekkingstochten, evenementen én via de Volkskeuken.
www.kaapbelvedere.nl

partnrlogo_feijenoord

Deelgemeente Feijenoord

Katendrecht is één van de acht wijken binnen de deelgemeente Feijenoord: van het dorpse Vreewijk tot grote stadswijken als Bloemhof, Hillesluis, Feijenoord en de Afrikaanderwijk, van nieuwbouwgebieden als de Kop van Zuid/Entrepot tot (schier)eilanden als het Noordereiland en dus ook Katendrecht. Met ruim 75 duizend bewoners is het de stad Rotterdam in het klein. Samen met die bewoners worden kansen, uitdagingen en problemen in de wijken grondig aangepakt. Zo kan Feijenoord zich meer en meer ontwikkelen tot een bruisende deelgemeente.
www.rotterdam.nl/feijenoord

DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro Magazine inspireert, vermaakt, ontroert en informeert. Vol diepgravende reviews, leerzame workshops, brutale interviews, opvallende fotoprojecten en verrassende portfolio’s. Een mix van ‘gear’ en inspiratie, van fotografie en techniek.
www.digifotopro.nl

Nog steeds bestaat de gelegenheid om ons project “Katendrecht V” te ondersteunen. Meer informatie kan opgevraagd worden via onze Contact Pagina of direct per e-mail met Shiva Faber en Jos Jansen.